Tütüncü'den ilçedeki müteahhitlere destek sözü

14 Temmuz 2011 Perşembe 13:10
Tütüncü'den ilçedeki müteahhitlere destek sözü






Antalya'nın Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede faaliyet gösteren müteahhitlere her türlü desteği vereceğini söyledi. Tütüncü, Kepez'in şehirleşmesinin müteahhitlerin destekleriyle mümkün olabileceğini belirtti.Kepez Müteahhitler Dernek Yönetimi ve üyeleri, Tütüncü'yü makamında ziyaret ederek, dernekleşme aşamasında verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Söz konusu dernekle el ele vererek Kepez'de büyük işler başaracaklarına inandığını kaydeden Tütüncü, ilçeye kent kimliği kazandırmak için çalıştıklarını kaydetti. Buna katkıda bulunan ve Kepez'de dernekleşme yoluna giden müteahhitlerin girişimini büyük bir heyecanla karşıladığını dile getiren Tütüncü, Bugün dernek çatısı altında toplanan müteahhitler Kepez'li vatandaşlara öncelikle iş imkanı oluşturuyor. Müteahitlerimiz bölgenin şehirleşmesine büyük katkı sağlıyor. Böylesi katkılar veren müteahhitlerin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Kepez'in gelişiminde taş taş üstüne koyan herkese teşekkür ediyorum. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.