Yeni Şafak operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik saldırılarla ilgili 11 kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizin devamında..

01 Mart 2016 Salı 13:50
Yeni Şafak operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı






20 adrese eş zamanlı düzenlenen baskına polis helikopteri ve çevik kuvvet polisleri de destek verdi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilerek sorguya alındı. Emniyet kaynakları, gözaltına alınan şüphelilerin terör örgütü PKK ile birlikte hareket eden ve kendilerine Birleşik Özgürlük Güçleri (BÖG) adını veren örgütün üyesi olduğunu öne sürdü.

11 Şubat Cuma gecesi Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik silahlı ve molotoflu saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen şüphelilere yönelik bu sabah 9 ilçede operasyon düzenledi.

Son Güncelleme: 01.03.2016 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.