Yeniçağ Gazetesi'ne saldırı: Akşener, Özdağ ve Aydın'dan tepki

Ellerinde tabanca, sopa ve taşlar, yüzlerinde kar maskeleri. MHP'ye yakınlığı ile bilinen, muhalif hareketi destekleyen Yeniçağ Gazetesi provakasyon kokan bir grubun saldırısına uğradı.

08 Aralık 2016 Perşembe 22:12
Yeniçağ Gazetesi'ne saldırı: Akşener, Özdağ ve Aydın'dan tepki






Yeniçağ Gazetesi'ne saldırı: Akşener, Özdağ ve Aydın'dan tepki

Yeniçağ Gazetesi'nin İstanbul Yenibosna'da bulunan Genel Merkez binasına yönelik silahlı sopalı taşlı satlıdırıya, MHP Genel Başkan adaylarından sert tepki geldi.

Yüzleri kar maskeli 30 kadar elleri sopalı ve silahlı kişinin saldırısına uğrayan gazetede polis incelemelerini sürdürürken açıklama yapan MHP Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Koray Aydın'dan çok sert tepki geldi. Akşener, "Yeniçağ Gazetesine yapılan alçakça saldırıyı lanetliyorum.Faillerinin bir an önce tespit edilip yakalanmasını bekliyoruz" derken, Koray Aydın'dan "Saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yeniçağ ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Basın toplumun sesidir!" açıklaması geldi.

"SALDIRGANLAR BAŞKANLIK KUTLAMASI YAPIYORDU HERHALDE"

Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ise "Yeniçağ gazetesine yapılan alçakça ve ahlaksızca saldırıyı kıniyorum.Saldırganlar başkanlık kutlaması yapıyordu herhalde" ifadelerini kullandı.

POLİS DELİL ARIYOR

Saldırı sırasında gece çalışanlarının bulunduğu bina içinde korşun izleri ve saldırganların fırlattığı taşlar bulundu. Canları kırılan binada çok sayıda  kurşun izine rastlandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.