50 TL yüzünden Suriyeli çocuğun başını kesti

Gaziantep polisini dehşete düşüren kesik baş cinayeti aydınlatıldı. Suriyeli 12 yaşında bir çocuğun hunharca katledilmesinin nedeni ise 50 TL.

27 Mart 2016 Pazar 18:07
50 TL yüzünden Suriyeli çocuğun başını kesti






50 TL yüzünden Suriyeli çocuğun başını kesti

Gaziantep'te vahşice katledilen Suriyeli çocuğun katil zanlısı sorgulanıyor. İtfaiye ekiplerinin vahşi cinayete kurban giden çocuğun kesilen başını kuyudan çıkarmak için yaptığı çalışma tam 11 saat sürdü. Cinayetin nedeni ise 50 TL.

12 yaşındaki çocuğun boğazını kesti, itfaiye on bir saat boyunca kesik başı çıkartmak için uğraştı

GAZİANTEP’te uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Cengiz P., Suriyeli 12 yaşındaki Fahri Ali’yi, çalıştığı işyerinden aldığı 50 lira haftalığını vermediği için boğazını kesip öldürdü, kesik başı kuyuya attı. Cinayet şüphelisi Cengiz P. gözaltına alınırken 50 lira için öldürdüğü Fahri Ali, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay, dün akşam saatlerinde kentin Karayılan Mahallesi’nde meydana geldi. Ülkesindeki iç karışıklığın başlamasının ardından IŞİD denetimine geçen Carablus’tan kaçarak Gaziantep’e gelen Türkmen ailenin oğlu 12 yaşındaki Ferhat Ali, yerleştikleri mahalledeki buzdolabı tamircisinin yanında 50 lira haftalıkla çalışmaya başladı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı belirtilen Cengiz P. dün akşam Ferhat Ali’nin çalıştığı işyerine gelerek, aldığı 50 lira haftalığını kendisine vermesini istedi. Cengiz P., bu isteğine olumsuz yanıt veren Fahri Ali’yi işyerinin arka tarafına götürüp bıçakla boğazını keserek öldürdü ve parasını aldı.  Cengiz P. kaçarken yanında götürdüğü kesik başı, aynı mahalledeki harabe bir binanın bahçesindeki kuyuya attı.

KAÇARKEN GÖRÜLDÜ

Gürültüyü duyanlar işyerine geldiklerinde Cengiz P.’yi kaçarken görüp, polisi aradı. Gelen polis ekibi, işyerinin arka tarafında Suriyeli küçük çırak Fahri Ali’nin başı kesilen cesediyle karşılaştı.

Olayın duyulması üzerine toplanan mahalle sakinleri, cinayeti Cengiz P.’nin işlemiş olabileceği söyleyince polis bu kişiyi aramaya başladı. Mahalle sakinlerinin de yardım ettiği arama çalışmalarında polis, gece geç saatlerde şüpheli Cengiz P.’yi suç aleti bıçakla yakalandı.
Son Güncelleme: 27.03.2016 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.