Antalya'da Komisyoncuya evinde infaz

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA Toptancı Hali'nde sebze meyve komisyonculuğu yapan 62 yaşındaki Mahmut Yılmaz, elleri ayakları bağlandıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Olay anında ses çıkarmaması için Yılmaz'ın ağzına...

11 Ocak 2015 Pazar 14:33
Antalya'da Komisyoncuya evinde infaz






Antalya'da Komisyoncuya evinde infaz

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA Toptancı Hali'nde sebze meyve komisyonculuğu yapan 62 yaşındaki Mahmut Yılmaz, elleri ayakları bağlandıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Olay anında ses çıkarmaması için Yılmaz'ın ağzına sofra bezi sokulduğu da ortaya çıktı.
Olay, dün öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Meltem Mahallesi'nde meydana geldi. Bir yakınına kız istemek için söz veren Yılmaz'dan haber alamayan yakınları, Çağrı Sitesi B Blok 6'ncı katta bulunan eve geldi. Kapıyı açan yakınları, Mahmut Yılmaz'ın elleri ayakları bağlı kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis, olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede, cinayet sırasında ses çıkarmaması için Yılmaz'ın ağzına sofra bezi sokulup bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.
Adı açıklanmayan bir görgü tanığı polise verdiği ifadede, öğle saatlerinde daireden gürültü geldiğini, bunun üzerine polis geldiğini, ancak polisin kapıyı çalıp gittiğini söyledi. Yılmaz'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.