Baklava'dan sonra balık: Balık marul soğan çalan çocuk tutuklandı

Türkiye 20 yıl önce Gaziantep'de baklava çaldığı için ağır hapis cezası alan 9 yaşındaki çocuğu unutmadı. Şimdi benzer bir olay Karabük'te meydana geldi. Bir balıkçı dükkanından balık çalmakla suçlanan iki küçük kafadarcezaevine konuldu.

08 Kasım 2016 Salı 16:15
Baklava'dan sonra balık: Balık marul soğan çalan çocuk tutuklandı






Baklava'dan sonra balık: Balık marul soğan çalan çocuk tutuklandı

Türkiye, 20 yıl önce Gaziantep'te canı çektiği için bir dilim baklava çaldığı için hapse atılan çocuğu hatırlatacak yeni bir hukuk skandalıyla çalkalanıyor.

Karabük'te bir süre önce balıkçı dükkanından balık, soğan marul ve şalgam suyu çaldığı iddiasıyla aranan 11 ve 12 yaşındaki iki çocuk yakalanarak önce gözaltına sonra ise cezaevine gönderildi.

Karabük'te, 2 hafta önce girdikleri balıkçı dükkanından balık, soğan, marul ve şalgam suyu çalan ve güvenlik kamerasınca görüntülenen 12 yaşındaki D.A. ve 11 yaşındaki L.B.N. yakalandı. 8 işyerinden hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüphelilerden D.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hürriyet Mahallesi'ndeki bir balıkçı dükkanının sahibi sabah iş yerine geldiğinde dondurucudaki balıkların azaldığını görünce güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntüde, 2 çocuğun kapı altındaki boşluktan içeriye girip önce kasayı açmaya çalıştıklarını, bunu yapamayınca dondurucuda dilimlenmiş 3 uskumru balığı ile marul, soğan, şalgam suyunu ve bıçağı alarak kaçtıklarını gördü.
Polis, kamera görüntülerinden eşkallerini belirlediği L.B.N. ve D.A.'yı yakaladı. Şüpheli çocukların, 8 farklı iş yerinde hırsızlıklık olayına karıştığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. L.B.N. ise serbest bırakıldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.