Balık avlamaya giden 3 genç boğularak can verdi

Gemlik'te balık avlamak için sandal kiralayan 3 genç alaboradan kurtulamadı. Cesetleri kıyıya vuran gençlerin 3 amatör balıkçı olduğu öğrenildi

14 Kasım 2016 Pazartesi 01:33
Balık avlamaya giden 3 genç boğularak can verdi






Balık avlamaya giden 3 genç boğularak can verdi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde amatör balık tutkunu 3 gencin bindiği sandal alabora oldu. Feci kazada 3 gencin can verdiği bildirildi. Yetkililer, sandalda bir dördüncü kişinin de bulunduğu yönünde iddiaları araştırıyor.

ÜÇÜ DE KURTARILAMADI

Bursa'da balık avlamak için sandal kiralayan 3 genç alaboradan kurtulamadı. Cesetleri kıyıya vuran gençlerin 3 amatör balıkçı olduğu öğrenildi

Bursa'nın Gemlik İlçesi Gemport Limanı yakınlarında kıyıya vuran 3 erkek cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonucu ölenlerin, dün akşam saatlerinde Gemlik'ten balık avlamak için kiraladıkları sandal alabora olan 3 amatör balıkçı olduğu belirlendi.

SABAH SAAT 09.00'DA AÇILDILAR

Gemlik Gemport limanı yakınlarında çalışan işçiler, bugün saat 09.00 sıralarında kıyı yakınlarında denizde bir erkek cesedi görünce durumu Sahil Güvenlik ve polis ekiplerine bildirdiler. Dalgıçlar tarafından ceset çıkarıldıktan sonra bölgedeki incelemeler sürdürülünce 2 erkek cesedi daha ve parçalanmış sandal bulundu.

Cesetler, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri de araştırma başlattı. Yürütülen soruşturma sonucu cesetlerin, dün akşam saatlerinde Gemlik İskelesi'nden avlanmak için sandal kiralayan 23 yaşındaki Yaşar Başkal ile arkadaşları 46 yaşındaki Süleyman Demir ve 35 yaşındaki Abdullah Cenkçi'ye ait olduğu belirlendi.

Üç arkadaşın, avlanmak için açıldıkları sandalın dün geceki fırtına sonucu devrildiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.

DÖRDÜNCÜ KİŞİ İHTİMALİ

Gemlik'te sandalın alabora olması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği olayda 4. bir kişinin de kayıp olduğu öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, önceki gece Gemlik iskelesinden sandalla ayrılan ve sabaha karşı sandalın alabora olması sonucu denizde boğularak hayatını kaybeden Yaşar Başkal (23), Süleyman Demir (46) ve Abdullah Lenkci'nin cenazeleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı, deniz polisi ve ilçe Emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası denizden çıkartılarak önce Gemlik'e ardından kesim ölüm nedenlerinin tespiti için savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp kurumuna sevk edilmişti. Gün boyu bu gelişmeler yaşanırken akşam saatlerinde Gemlik'te bir kişinin daha kayıp olduğu öğrenildi. Öte yandan A.C. isimli gencin yakınları İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek kayıp müracaatında bulundular. A.C.'nin cep telefonuna da uzun süredir ulaşılamadığı ifade edildi. Emniyet güçleri şimdi kayıp 4.kişinin bulunması için ilçe genelinde çalışma başlatırken, alabora olan sandalın bulunduğu bölgede sabah erken saatlerde arama yapılabileceği öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.