Beşiktaş'ta Patlama, Dolmabahçe Camii'ni de etkiledi

İstanbul Beşiktaş'ta maç için görev yapan Çevik Kuvvet ekibine yönelik kalleş saldırı sırasında, çevrede bulunan çok sayıda bina da zarar gördü.

11 Aralık 2016 Pazar 01:46
Beşiktaş'ta Patlama, Dolmabahçe Camii'ni de etkiledi






Beşiktaş'ta Patlama, Dolmabahçe Camii'ni de etkiledi

Beşiktaş'taki çevik kuvvet polis ekibine yönelik alçak saldırı sırasında meydana gelen patlama sırasında tarihi Dolmabahçe cami de hasar gördü. Şiddetli patlama sırasında Maçka ve Gümüşsuyu caddesi üzerinde çok sayıd abinanın camları kırıldı.

Beşiktaş'ta yaşana hain terör saldırısında Bezmialem Valide Sultan Camii'de zarar gördü.

Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısının ardından çevrede ciddi çaplı hasar meydana gelirken Bezmialem Valide Sultan Camii'nin camlarının da patlamanın etkisiyle kırıldığı görüldü.

Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısının ardından çevrede ciddi anlamda hasar meydana geldi. Patlamanın etkisiyle Dolmabahçe Bezmialem Valide Sultan Camii'nin camlarının da kırıldığı görüldü.

 
Anahtar Kelimeler:
Beşiktaşta Patlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.