Beşiktaş'ta patlama; Polis şüpheli paketleri patlatıyor

İstanbul Beşiktaş'ta polise yönelik hain saldırı sonrası, bölgeye çıkan tüm yollar didik didik aranıyor. Hastane ve yollardaki güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

11 Aralık 2016 Pazar 02:06
Beşiktaş'ta patlama; Polis şüpheli paketleri patlatıyor






Beşiktaş'ta patlama; Polis şüpheli paketleri patlatıyor

Dün akşam saat 22.30'da Beşiktaş Bursaspor maçı için güvenlik görevi üstlenen Çevik Kuvvet ekibine yönelik kalleş saldırı sonrası, Maçka ve Gümüşsuyu'nda polis gece yarısına kadar şüpheli paket aradı.

Beşiktaş'ta gerçekleşen bombalı saldıırnın ardından, emniyet güçleri güvenlik amacıyla şüpheli gördüğü paketleri kontrollü olarak patlattı.



Beşiktaş Vodofone Arena Stadı'nın yakınında akşam saatlerinde gerçekleşen bombalı saldırının ardından emniyet güçlerinin olay yeri çevresindeki çalışmaları sürüyor. Saldırının meydana geldiği alanda çok sayıda polis görev alırken, itfaiye aracı, ambulans ve vinç de olay yerinde hazır bulunduruluyor.

Arama ve inceleme çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği alanda, polis şüpheli gördüğü bir paketi kontollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle alanda duman yükseldiği görüldü.

Gece yarısı saat 03.00'da polis ekiplerinin Maçka Parkı, BJK Vodafone Arena ve Gümüşsuyu Caddesi üzerinde aldığı yoğun önlemler sürdü. Beşiktaş'a giden tüm yollar üzerinde İstanbul polisinin aldığı yoğun güvenlik dikkat çekti. Polis ekiplerinin hastane önlerindeki güvenlik önlemi ise sürüyor.

Bu arada, bombalı patlama sonrası olay yerinde silahların patladığı iddiası gündeme getirildi. Bu konuda henüz polis bir açıklama yapmadı. Ambulanslara yol açmak için havaya uyarı ateşi açılmış olabileceğini belirten görgü tanıkları, polis yetkililerinin konuya açıklık getirmesi gerektiğini söyledi.
Son Güncelleme: 11.12.2016 02:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.