Beşiktaş'ta patlama, Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu şehit düştü

Teröristler tarafından Beşiktaş'ta düzenlenen kalleş saldırı sırasında Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'nun şehit düştüğü açıklandı.

11 Aralık 2016 Pazar 02:35
Beşiktaş'ta patlama, Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu şehit düştü






Beşiktaş'ta patlama, Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu şehit düştü

Beşiktaş'taki kalleş saldırı sırasında Vodafone Arena'dan sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü, BJK Kongre Üyesi Vefa Karakurdu'nun şehit düştüğü açıklandı.
Acı kayıpla ilgili açıklama BJK'dan geldi. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şöyle denildi.



Bu arada Savcılık tarafından konulan yayın yasağı yüzünden patlama sonrası çelişkili bilgiler geliyor. İstanbul'da Vodafone Arena stadı yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından iki ayrı patlama oldu. Çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi. Diğer saldırının Maçka Parkı civarında olduğu kaydediliyor. Patlamalar pek çok semtten duyulurken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çevik kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20'ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. Yaralılar polis" açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yazılı açıklama yaptı ve "Maalesef şehit ve yaralılarımız var" ifadelerini kullandı.

 
Son Güncelleme: 11.12.2016 02:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.