Besni'de otomobil devrildi: 6 yaralı

ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp devrilen otomobilde bulunan aynı aileden 6 kişi yaralandı. Kaza, öğleden sonra Besni'nin Yoldüzü Köyü yakınlarında meydana geldi. Mikail Doğan yönetimindeki...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 17:42
Besni'de otomobil devrildi: 6 yaralı






ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atıp devrilen otomobilde bulunan aynı aileden 6 kişi yaralandı.
Kaza, öğleden sonra Besni'nin Yoldüzü Köyü yakınlarında meydana geldi. Mikail Doğan yönetimindeki 02 DY 540 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıktıktan sonra takla atarak devrildi. Kazada, sürücü Mikail ile otomobilde bulunan Sevli, Mehmet Eren, Mustafa, Ömercan ve Mustafa Doğan yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralılardan durumu ağır olan Sevli Doğan, ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.