Çevirmeyi görünce sahte dolarları atıp kaçmak istediler

GEMLİK(Bursa), () - BURSA’nın Gemlik İlçesi yakınlarında, jandarma ve trafik ekiplerinin kontrol yaptığını görünce kaçan araçtan atılan paketten sahte 50 dolarlık 6 banknot çıktı. Takip sonucu yakalanan 4 kişiden biri 'dolandırıcılık'...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:35
Çevirmeyi görünce sahte dolarları atıp kaçmak istediler






GEMLİK(Bursa), () - BURSA’nın Gemlik İlçesi yakınlarında, jandarma ve trafik ekiplerinin kontrol yaptığını görünce kaçan araçtan atılan paketten sahte 50 dolarlık 6 banknot çıktı. Takip sonucu yakalanan 4 kişiden biri 'dolandırıcılık' suçundan arandığı için gözaltına alınırken, 3’ü ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 
Olay, önceki gün Gemlik İlçesi’nin Engürücük Mahallesi’nde meydana geldi. Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği tarafından yol emniyet ve kontrol devriyesi sırasında İstanbul plakalı bir araç, jandarma aracını görünce kaçtı. Takip edilerek durdurulan şüpheli araçta bulunan T.A., H.K., O.Ö ve M.B.'nin üzerleri arandı. Takip sırasında araçtan atılan pakette ise sahte 50 dolarlık 6 banknot çıktı.
Bakırköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce 'Dolandırıcılık' suçundan arandığı tespit edilen M.B. gözaltına alınırken, diğer 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.