Cizre'de şarampole yuvarlanan araçta 2 ölü, 4 yaralı

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde yoldan çıkıp taklalar atarak şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza Cizre ile Silopi karayolunun 7'inci kilometresindeki Güzeller Rampası mevkisinde bugün saat 06.00 sıralarında...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 11:55
Cizre'de şarampole yuvarlanan araçta 2 ölü, 4 yaralı






ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde yoldan çıkıp taklalar atarak şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza Cizre ile Silopi karayolunun 7'inci kilometresindeki Güzeller Rampası mevkisinde bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edip Neyman yönetimindeki 73 DH 147 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre aynı yönde giden plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkıp taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Sürücü Edip Neyman (51) ile Alkan Aşut (42), Ahmet Karakoyun (52), Celadin Satıcı (42), Serdar Acay (43) ve Mehmet Sıdık Ekeren (27) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Karakoyun ile Celadin Satıcı, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.