Dağlıca'da kıstırılan 31 terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'ya yönelik operaspyonların odağında yer alan Dağlıca'da karadan girilen vadilerde çıkan çatışmada 31 terörist öldürüldü. Küçük gruplara ayrılan teröristlerin tüm kaçış yolları havadan vuruluyor.

05 Kasım 2015 Perşembe 13:18
Dağlıca'da kıstırılan 31 terörist öldürüldü






Dağlıca'da kıstırılan 31 terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda Dağlıca ve çevresinde 31 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. TSK'dan yapılan açıklamada, Yüksekova'da düzenlenen operasyonlarda 31 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Genelkurmay Başkanlığı: "Yüksekova'da bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik olarak devam etmekte olan operasyonda, 04 Kasım 2015 tarihinde etkisiz hale getirilen 15 teröriste ilave olarak, tespit edilen terörist hedeflerine düzenlenen hava harekatı ile 16 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir."

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tespit edilen hedeflere  düzenlenen hava harekatıyla 16 terörist daha etkisiz hale getirildi.
 
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Yüksekova bölgesinde  dün yürütülen operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında 2 kahraman  Mehmetçiğin şehit düştüğü, bir askerin hayati tehlikesi olmayacak şekilde  yaralandığı anımsatıldı.
 
DAĞLICA'DAN ÇIKAMADILAR

Dağlıca'ya 3 Kasım'da yapılan hava harekatını müteakip, bölgeyi terk  etme imkanı bulamayan ve küçük gruplar halinde dolaşan terör örgütü mensuplarına  yönelik başlatılan operasyonun sürdüğü belirtilen açıklamada, "Yüksekova'da terör  örgütü mensuplarına yönelik devam eden operasyonda, dün etkisiz hale getirilen 15  teröriste ilave olarak, tespit edilen hedeflere düzenlenen hava harekatıyla 16  terörist daha etkisiz hale getirilmiştir" ifadesi kullanıldı.



Son Güncelleme: 05.11.2015 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.