Elazığ'da trafik polislerine kalleş pusu

Kovancılar'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenleyen teröristler kaçtı. Saldırı haberini alan vatandaşlar hastaneye kan bağışı için akın etti. Yaralı 3 polisten birinin durumu ağır

02 Eylül 2015 Çarşamba 22:55
Elazığ'da trafik polislerine kalleş pusu






Elazığ'da trafik polislerine kalleş pusu

Elazığ'da Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nü hedef alan PKK'lı teröristler roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırı sırasıda 3 polis memuru yaralandı. Saldırı sonrası vatandaşlar kan bağışı için hastaneye koştu.. Kalleş saldırı sırasında yaralanan polis memurlarından birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde PKK'lıların BölgeTrafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği silahlı saldırıda 3 polisin yaralandığı belirtildi. Durumu iyi olan bir polise olay yerinde müdahale edilirken, diğer yaralı polisler ambulanslarla Mehmet Gümüş ile Erhan Saygılı Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Yaralı polislerin durumunu öğrenmek için Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ile İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek de hastaneye geldi.

AMELİYATA ALINAN POLİS İÇİN KAN ANONSU YAPILDI

Bu arada yaralılardan durumu ağır olan polis memuru Erhan Saygılı hemen ameliyata alındı. Saygılı için polis telsizinden kan anonsu yapılınca meslektaşları ve bunu öğrenen vatandaşlar hastaneye akın etti.
Son Güncelleme: 02.09.2015 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.