Esnafa haraca bağlayan 2 kişi yakalandı

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de esnaftan haraç aldıkları öne sürülen 32 yaşındaki A.R.E ile 25 yaşındaki B.Y.Ş. polis tarafından yakalandı. İddiaya göre A.R.E ile arkadaşı B.Y.Ş., Odunpazarı semtinde aralarında...

24 Temmuz 2015 Cuma 17:56
Esnafa haraca bağlayan 2 kişi yakalandı






Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de esnaftan haraç aldıkları öne sürülen 32 yaşındaki A.R.E ile 25 yaşındaki B.Y.Ş. polis tarafından yakalandı.
İddiaya göre A.R.E ile arkadaşı B.Y.Ş., Odunpazarı semtinde aralarında lokanta ve pastanelerin de bulunduğu 7 ayrı işyerine belirli zamanlarda giderek yemek yiyip parasını ödemedi. Şüpheliler, bu işyeri sahiplerinden tehditle haraç adı altında para aldı. Esnafın durumu polise bildirmelerinin ardından A.R.E. ile B.Y.Ş. gözaltına alındı.
Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler A.R.E. ve B.Y.Ş., sorgulamalarının ardından 'Yağma, tehdit ve haraç almak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.