Gaziantep'te minibüs ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

GAZİANTEP’te minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. Fatih Yılmaz idaresindeki 27 AET 50 plakalı otomobil...

18 Haziran 2015 Perşembe 22:59
Gaziantep'te minibüs ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı






GAZİANTEP’te minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. Fatih Yılmaz idaresindeki 27 AET 50 plakalı otomobil ile Hüseyin Taşçı yönetimindeki 27 AUD 75 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil takla attı. Kazada minibüs sürücüsü Hüseyin Taşçı, otomobil sürücüsü Fatih Yılmaz ile eşi Yeliz Yılmaz, 3 yaşındaki ikiz çocukları Sema ve Nisa ile bebekleri Osman Yılmaz yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından devrilen araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belidtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.