İranlı uyuşturucu satıcısına 8 yıl

Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, () – KAYSERİ’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan İran uyruklu 47 yaşındaki Mohammadreza Mirzaei Bavand Pour,  8 yıl 4 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. geçen...

03 Mart 2015 Salı 13:33
İranlı uyuşturucu satıcısına 8 yıl






Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, () – KAYSERİ’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan İran uyruklu 47 yaşındaki Mohammadreza Mirzaei Bavand Pour,  8 yıl 4 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
geçen yıl 16 Aralık’ta merkez Kocasinan ilçesi Pozantı Caddesi üzerinde durdurulan Pour'un yapılan üst aramasında 16 gram metanfetamin ele geçti. Şüphelinin Evinde  eyapılan aramada da kot pantolonunun cebinde bir hassas terazi bulundu. Mahkemeye sevk edilenşüpheli tutuklandı.
Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hazır bulunan tutuklu sanık Mohammadreza Mirzaei Bavand Pour, suçlamaları kabul etmedi. Eşinin hamile olduğunu ve yemeklerin tuz oranını ayarlamak için hassas terazi bulundurduğunu öne sürdü. Uyuşturucuyu da satmak için değil kullanmak için üzerinde taşıdığını söyledi. 
Mahkeme heyeti sanığa, 'Uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama' suçunu işlediği gerekçesiyle 8 yıl 4 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezası verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.