İstanbul hayali Adana'da son buldu

DİYARBAKIR'daki evinden kaçan 16 yaşındaki S.T., otostop yaparak geldiği Adana'da aç kalınca yardım istediği polis tarafından memleketine gönderildi. Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan S.T., ailesine de...

04 Temmuz 2015 Cumartesi 15:34
İstanbul hayali Adana'da son buldu






DİYARBAKIR'daki evinden kaçan 16 yaşındaki S.T., otostop yaparak geldiği Adana'da aç kalınca yardım istediği polis tarafından memleketine gönderildi.
Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan S.T., ailesine de haber vermeden, Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmek için yola çıktı. Cebinde parası olmadığı halde, otostop yaparak seyahat eden T., Adana'ya kadar geldi. Adana'da bir hafta boyunca park ve otobüs duraklarında yatıp kalkan S.T., İstanbul'a gidebilmek için de D-400 Karayolu üzerinde durup, kamyonlara el kaldırdı. Kamyon sürücülerinin "Yaşın küçük, başımız derde girer" diyerek almadığı S.T., aç kalınca polisi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen polise başından geçenleri anlatan S.T. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu sırada bir vatandaş da cebinden para çıkartıp S.T.'ye verdi. Burada karnı doyurulup işlemleri yapılan S.T., otobüsle Diyarbakır'a gönderildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.