İşyeri önündeki bayrağı çalmak isterken yırttı

ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de kimliği belirsiz bir kişi, iş yeri önünde asılı olan bayrağı almak isterken yırttı. Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda polis, bayrağı alıp uzaklaşan şüpheliyi arıyor. Olay, 9 Eylül günü...

11 Eylül 2015 Cuma 20:04
İşyeri önündeki bayrağı çalmak isterken yırttı






ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de kimliği belirsiz bir kişi, iş yeri önünde asılı olan bayrağı almak isterken yırttı. Güvenlik kameralarının kaydettiği olayda polis, bayrağı alıp uzaklaşan şüpheliyi arıyor.
Olay, 9 Eylül günü saat 03.51 sıralarında İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yaya kaldırımında yürürken bir oyun salonunun önünde asılı olarak Türk Bayrağı'nı almaya çalıştı. Rüzgardan savrulan bayrağı yakalamaya çalışan kişinin daha sonra eliyle tutup çektiği bayrak yırtıldı. İşyeri güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olayda yırttığı bayrağı alan kişi hızla olay yerinden uzaklaştı.
İncelenen kamera kayıtları sonrası olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü de yazılı açıklama yaptı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: 'Konu ile ilgili olarak; Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı korrdinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüzce soruşturma başlatılmış olup, yapılan ilk tespitlerde şahsın bayrağı aldıktan sonra bağrına basıp saklayarak olay yerinden uzaklaştığından olayın hırsızlık amaçlı yapılmış olabileceği değerlendirilmektedir. Bununla birlikte, Bayrağımıza karşı yapılan bu fiili hareketin tüm boyutlarıyla araştırılarak açığa kavuşturulması için gerekli çalışmalar devam etmektedir.'

  FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.