Kahveye gideceğini söyleyen liseli Semih, 1 haftadır kayıp

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), () - BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde, kahveye gideceğini belirterek evinden çıkan endüstri meslek lisesi 17 yaşındaki Semih Sakin’den bir haftadan beri haber alınamadı. Karacabey Endüstri Meslek...

06 Ağustos 2015 Perşembe 17:15
Kahveye gideceğini söyleyen liseli Semih, 1 haftadır kayıp






Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), () - BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde, kahveye gideceğini belirterek evinden çıkan endüstri meslek lisesi 17 yaşındaki Semih Sakin’den bir haftadan beri haber alınamadı.
Karacabey Endüstri Meslek Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi Semih Sakin’in, geçen Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Yarış Mahallesi’nde oturan yakınlarına kahveye gideceğini söyledikten sonra eve dönmedi. Oğlunun bulunması için polise başvuran Semih Sakin’in babası Salih Sakin oğluna seslenerek, "Neredesin Semih? Seni çok merak ediyoruz. Lütfen bize bir haber bırak” dedi.
Oğlu ile aralarında hiçbir sorunları bulunmadığını belirten Baba Salih Sakin, "Karanlık odakların eline düşmemesi için Emniyet yetkilileri ve vatandaşlardan yardım talep ediyorum. Çocuğumu gören, yerini bilen herkesin en yakın güvenlik güçlerine haber vermelerini istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.