Manavgat'ta silahlı kavga: 3 yaralı

Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 3 kişi yaralandı. Olay, saat 05.00 sıralarında Side Mahallesi antik kent içinde meydana geldi. Uluslararası Manavgat Motosiklet...

25 Temmuz 2015 Cumartesi 13:21
Manavgat'ta silahlı kavga: 3 yaralı






Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 3 kişi yaralandı.
Olay, saat 05.00 sıralarında Side Mahallesi antik kent içinde meydana geldi. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'ne katılan Anadolu Kaplanları Motosiklet Grubu üyeleri ile 34 ES 9076 plakalı otomobilde bulunan O.E., .Ç. ve A.R. arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre motosikletli gruptan bir kişi, otomobilin arka camını kırdı. Bunun üzerine otomobilde bulunanlardan biri, tabancayla çevreye rastgele ateş etmeye başladı.
Motosikletli gruptan Hayri Yuda Tatlıdil, Ufuk Çakar ve Erdinç Bilgiç, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı. Ambulansla çevredeki hastanelere götürülen yaralılardan Çakar ve Tatlıdil'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olayın ardından otomobilde bulunan O.E., B.Ç. ve A.R. ise jandarmaya teslim oldu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.