Manisa Gördes'te katliam gibi kaza; 3 ölü var

Gördes Kızıldam Köprüsü yakınlarında meydana gelen kazada, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçla bir otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi feci şekilde can verdi.

07 Ocak 2018 Pazar 18:54
Manisa Gördes'te katliam gibi kaza; 3 ölü var






Manisa Gördes'te katliam gibi kaza; 3 ölü var

Manisa'nın Gördes ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Gördes Kızıldam köprüsü düzlüğünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gördes istikametine giden Ahmet Ş. idaresindeki araç, karşı yönden gelen Mehmet K. idaresindeki Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet aracıyla çarpıştı.

Edinilen ilk bilgilere göre; çarpışma sonrasında araçta bulunan Ahmet Şengül (31), kayınvalidesi Elveda Kahraman (45) ve 3 yaşındaki çocuğu Ekrem Şengül olay yerinde hayatını kaybederken, Emine Şengül (30) ve diğer araçtaki Mehmet Kaya yaralandı.

Yaralılar, olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle kapatılan yol, daha sonra kontrollü olarak açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.