Mısır Konsolosluğu önünde Mursi eylemi

 Murat DELİKLİTAŞ / İstanbul,() MISIR'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında verilen idam kararının onanması nedeniyle Mısır Konsolosluğu önünde protesto eylemi yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği, Saadet Partisi ve İnsan...

17 Haziran 2015 Çarşamba 02:37
Mısır Konsolosluğu önünde Mursi eylemi






 Murat DELİKLİTAŞ / İstanbul,() MISIR'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında verilen idam kararının onanması nedeniyle Mısır Konsolosluğu önünde protesto eylemi yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği, Saadet Partisi ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(İHH) üyelerinin de bulunduğu bir grup, kararı protesto etmek amacıyla saat 22.00'da, Bebek'teki Mısır Konsolosluğu önünde toplandı. Grup Mursi lehine sloganlar attı. Protesto esnasında ise alana sonrada gelen bir grupla alandaki bir grup arasında gerginlik yaşandı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ve bazı eylemcilerin çabalarıyla iki grubun arasındaki gerginlik büyümeden önledi.

(FOTOĞRAFLI)



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.