Müteahhit Cinayeti: Daire satmaya gittiği yerde oğlu öldürmüş

İstanbul Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmada müteahhit Cafer Çelik'i, Cafer'in oğlu Kadir Çelik ve arkadaşı Sinan C.'nin öldürdüğü ortaya çıktı

21 Şubat 2018 Çarşamba 15:16
Müteahhit Cinayeti: Daire satmaya gittiği yerde oğlu öldürmüş






Müteahhit Cinayeti: Daire satmaya gittiği yerde oğlu öldürmüş


İstanbul Beyoğylu'nda öldürülen müteahhidin katin zanlısı oğlu ve iş arkadaşı çıktı. Cafer Çelik'in cesedi, satmak için gittiği boş dairede bulunmuştu..

Beyoğlu'nda, Cafer Çelik adlı müteahhit, önceki akşam eve gelmeyince aile polise başvurdu. Çelik'ten haber alamadıklarını söyleyen ailenin başvurusu üzerine polis harekete geçti. Çelik'in en son satışa çıkardığı daireye giden polis Çelik'in cesediyle karşılaştı.

Edinilen bilgiler göre, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Yapılan incelemede daireye Çelik'ten önce oğlu Kadir Çelik ve bir arkadaşının geldiği belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmada cinayeti Çelik'in oğlu Kadir Çelik ve arkadaşı Sinan C.'nin işlediği ortaya çıktı. Çelik'in oğlu ve arkadaşı gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.