Nusaybin'de hendek çatışması: 1 ölü var

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından açılan hendekler kapatılıyor. Akşam geç saatlerde polis tarafından hendeklerin kapatılması sırasında ateş açan bir terörist öldürüldü.

05 Eylül 2015 Cumartesi 00:26
Nusaybin'de hendek çatışması: 1 ölü var






Nusaybin'de hendek çatışması: 1 ölü var

Nusaybin'de son durum: Terör örgütü yandaşları tarafından açılan hendeklerin kapatılması için yürütülen çalışma sırasında polise uzun namlulu silahlarla saldırı  düzenlendi.

 Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, kazılan hendekleri kapatmaya giden polise saldırdı. Çıkan çatışmada YDG-H’li olduğu belirtilen bir kişi öldü.

Edinilen bilgilere göre polis, Nusaybin ilçesi Dicle ve Yenişehir mahallelerine, YDG-H’lilerin açtıkları hendekleri kapatmak için operasyon düzenledi.

İş makineleri ve zırhlı araçlarla mahallelere giren polise, YDG-H’liler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Çıkan çatışmada yaralanan YDG-H üyesi olduğu öğrenilen L.S. (22) ambulansla kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde öldü. Bölgede gerginlik sürüyor.
Son Güncelleme: 05.09.2015 00:29
Anahtar Kelimeler:
Nusaybinde Son Durum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.