Oğlunun caddede dövdüğü anne bu hale geldi

ADANA'da 35 yaşındaki Şükrü Teber, nikahsız birlikte yaşadığı Ömer S. ile gördüğü annesi 59 yaşındaki Yeter Teber'i sokak ortasında dövdü. Gazipaşa Bulvarı'nda yürüyen Şükrü Teber, annesi Yeter Teber'i, Ömer S. ile birlikte...

23 Haziran 2015 Salı 11:22
Oğlunun caddede dövdüğü anne bu hale geldi






ADANA'da 35 yaşındaki Şükrü Teber, nikahsız birlikte yaşadığı Ömer S. ile gördüğü annesi 59 yaşındaki Yeter Teber'i sokak ortasında dövdü.
Gazipaşa Bulvarı'nda yürüyen Şükrü Teber, annesi Yeter Teber'i, Ömer S. ile birlikte görünce üzerine saldırıp dövmeye başladı. Olay yerine gelen polisin karakola götürdüğü gözü moraran anne, oğlundan şikayetçi oldu.
Şükrü Teber ise ifadesinde, annesinin Ömer S. ile birlikte yaşadığını belirterek, "Bu durumu kabullenemediğim için tartışıp kavga ettik" dedi. Şükrü Teber, 1 ay süreyle annesine yaklaşmama cezası verilip serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.