PKK'lı terörist böyle yalvardı; Devlete güvenin, devletten kopmayın

Nusaybin'de öldürülen 18 teröristin ardından kaçarken sağ olarak yakalanan ve seramik ustası olduğunu söymeyen terörist 'Örgüt beni çocuklarımla tehdit etti ben kandım ama halkımız bunlara kanmasın" dedi.

22 Nisan 2016 Cuma 01:08
PKK'lı terörist böyle yalvardı; Devlete güvenin, devletten kopmayın






PKK'lı terörist böyle yalvardı; Devlete güvenin, devletten kopmayın

Nusaybin'de son durum, Mardin'in Nusaybin ilçesinde yakalanan örgütün hendek elemanlarından PKK'lı terörist pişman olduğunu iddia ederek kendisini ailesiyle tehdit ederek örgüte katıldığını söyledi.

Öldürülen 18 teröristin ardından kaçarken sağ olarak yakalanan ve seramik ustası olduğunu söymeyen terörist 'Örgüt beni çocuklarımla tehdit etti ben kandım ama halkımız bunlara kanmasın" dedi.


TÜRK ORDUSUNU BURADAN ATACAĞIZ PALAVRASINA İNANMIŞ

Son dakika Mardin, Asıl mesleğinin seramik ustalığı olduğunu belirten terörist, "Ben bakmasam çocuklarıma kim bakacak? Beni zorla tuttular, çalıştırmak için. Maksat orada Kürdistan devleti kurulması, örgüt kurulacak, özerklik ilan edecekler, öyle söylediler" ifadesini kullandı. Pişman olduğunu söyleyen terörist şöyle devam etti: "Ben barikat, hendek yapıyordum. Onların öncelikli amacı zaten Türk ordusunu buradan çıkarmak. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum. Hiçbir zaman terör mağdurluğuna düşmeyin, Türk ordusunun kollarına geçin. Sakın bir hata yapmayın, ben böyle bir hata yaptım, çok pişmanım, siz de benim düştüğüm bu hatalara düşmeyin, kimseye kanmayın, devlete
güvenin, devletten kopmayın."
 

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Mardin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.