Polis 2 yıldır onu arıyordu, Emniyet'in yanında bulundu

Ataköy'de uyuşturucu satıcısı yapılan şok baskınla yakalandı. GBT uygulaması sonucu Ataköy'de oturduğu tesbit edilen K.S.T'nin Hüseyin Baybaşin'in yakın adamlarından olduğu iddia ediliyor.

13 Mart 2016 Pazar 00:37
Polis 2 yıldır onu arıyordu, Emniyet'in yanında bulundu






Polis 2 yıldır onu arıyordu, Emniyet'in yanında bulundu

Terörle mücadele eylem planının en önemli ayaklarından biri olan yeni güvenlik uygulamasında Emniyet binaları yakınlarında oturan kişilerin GBT kayıtları incelemeye alınınca uyuşturucu satıtıcısı yakayı ele verdi. Bakırköy polisi ünlü uyuşturucu baronu Hüseyin Baybaşin’in adamlarından K.S.T.’yi Ataköy’de yakaladı. K.S.T. cezaevine gönderildi.

Son dönemde artan terör saldırılarının ardından geniş güvenlik önlemi alan Bakırköy Emniyet Müdürlüğü, emniyet binaları etrafında oturan yaklaşık 25 bin kişiyi GBT incelemesi altına aldı. Hcakkında yakalama kararı olan birçok kişi tespit edildi. Ekipler evlere baskın yaparak bu kişileri gözaltına alıp adli makamlara sevk ettiler.

2 YILDIR ARANIYORDU

Polisin titiz çalışmasına çok önemli bir isim takıldı.  Uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası almış ünlü uyuşturucu baronu Hüseyin Baybaşin'in en yakın adamlarından K.S.T.'nin Ataköy'de saklandığı tespit edildi. Ekipler çevreyi abluka altına aldı. K.S.T.'nin bir kafede olduğunu tespit eden Bakırköy polisi operasyon düzenledi. Operasyonda 2 yıldır her yerde aranan uyuşturucu satıcısı yakalandı. Hakkındaki karar mahkemede yüzüne okunan K.S.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Güncelleme: 13.03.2016 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.