Soba borusu yerinden çıkınca 3 kişi zehirlendi

DÜZCE, () - DÜZCE’de uyudukları odada bulunan sobanın borusunun yerinden çıkması sonucu dumandan etkilenen 3 kişi tedavi altına alındı. Olay, Azmimilli Mahallesi’nde meydana geldi. Gece odanın sıcak olması için sobaya kömür atan...

21 Ocak 2015 Çarşamba 14:40
Soba borusu yerinden çıkınca 3 kişi zehirlendi






DÜZCE, () - DÜZCE’de uyudukları odada bulunan sobanın borusunun yerinden çıkması sonucu dumandan etkilenen 3 kişi tedavi altına alındı.
Olay, Azmimilli Mahallesi’nde meydana geldi. Gece odanın sıcak olması için sobaya kömür atan Sevda Ö. ile 2 çocuğu uyudu. Gece sobanın borusunun çıkması ardından Sevda Ö. ile çocukları E.Ö. ve Ö.Ö. sızan dumandan zehirlendi. Dumanın kokusuyla son anda uyanan anne Sevda Ö. çocuklarını da alarak evden çıktı. Sevda Ö.’nün ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil ekibi gazdan etkilenen anne ve çocuklarını tedavi için Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.