Süzer Plaza'da silahlı kavga: Özel Harekat plazaya girdi

Süzer Plaza'da iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Özel Harekat polisleri plazaya girdi. Silah seslerinin ardından çok sayıda vatandaş panik halinde binayı terk etti.

18 Kasım 2016 Cuma 16:51
Süzer Plaza'da silahlı kavga: Özel Harekat plazaya girdi






Süzer Plaza'da silahlı kavga: Özel Harekat plazaya girdi

Süzer Plaza'da silahlar patladı. Plaza içerisinde bulunan bir şirkette alacak verecek meselesi yüzünden iki taraf arasında yaşanan tartışma kavgaya döndü. Silahların çekildiği kavga sonrası plazaya özel harekatçılar girdi.
Halen çok sayıda polis ekibi plazanın önünde bekliyor.


GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Özel harekat polisleri plazaya gelerek güvenlik tedbiri aldı. Halen yoğun güvenlik önlemlerinin sürdüğü plazaya giriş ve çıkışlar kontrollü olarak yapılabiliyor. Silah seslerinin duyulmasının ardından çok sayıda ofis kapılarını kapattı. Plazadan panik halinde çıkanların olduğu gözlendi. Adını Erdoğan'ın karşı koymasına rağmen inşaa edilmesiyle gündeme getiren, ardından 17-25 aralık operasyonlarında bir bakanın oğlunun içi para dolu dairesiyle tartışmaların odağında yer alan Süzer Plaza'da sık sık kavgaların yaşandığı biliniyor. Çok sayıda ünlü, asayiş olayları nedeniyle dairesini satarak terk ettiği iddia ediliyor.
Son Güncelleme: 18.11.2016 16:54
Anahtar Kelimeler:
Süzer Plaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.