Terk Edilmiş Otomobilde Bebek Cesedi Bulundu

HATAY'ın Dörtyol İlçesi'nde terk edilmiş bir otomobilin içerisinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

10 Kasım 2014 Pazartesi 20:40
Terk Edilmiş Otomobilde Bebek Cesedi Bulundu






Terk Edilmiş Otomobilde Bebek Cesedi Bulundu

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay), () HATAY'ın Dörtyol İlçesi'nde terk edilmiş bir otomobilin içerisinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

Numuneevler Mahallesi Hacı Bayram Türkoğlu Bulvarı İnci Sokak'ta terk edilmiş bir otomobilde bebek gören vatandaşlar polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, plakası açıklanmayan otomobilin camını kırıp kapıları açtığında bebeğin ölmüş olduğunu tespit etti.

Yapılan incelemelerde bebeğin yeni doğmuş olduğu belirlenirken, cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bebeğin anne ve babasını bulmak için araştırma başlatan polis, annenin çocuk yaştaki Ç.B. olduğunu belirlerken, B.K. (26), G.B. (43) ve çocuk yaştaki C.K. isimli 3 erkeği de gözaltına aldı. Ç.B., Dörtyol Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Bebeğin bulunduktan 12 saat önce öldüğü tahmin edilirken, doğum sonrasında mı yoksa doğum sırasında mı öldüğünün otopside ortaya çıkacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.