Tire'de 3 köpek ve 2 kedi zehirli yiyecekle itlaf edildi

İZMİR'in Tire İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenen 3 köpek ve 2 kedi telef oldu. İhsaniye Mahallesi, Gazi Osmanpaşa Mahallesi'nde, dün 3 köpek ve 2 kedinin leşini bulan vatandaşlar, durumu Tire Belediyesi'ne bildirdi....

25 Mart 2015 Çarşamba 12:44
Tire'de 3 köpek ve 2 kedi zehirli yiyecekle itlaf edildi






İZMİR'in Tire İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenen 3 köpek ve 2 kedi telef oldu.
İhsaniye Mahallesi, Gazi Osmanpaşa Mahallesi'nde, dün 3 köpek ve 2 kedinin leşini bulan vatandaşlar, durumu Tire Belediyesi'ne bildirdi. Belediye yetkililerinin yaptıkları incelemede, köpeklerin üzerine tarım ilacı dökülmüş tavuk kemikleri ile zehirlendiği belirlendi. Belediye Hayvan Barınağı yetkilileri, telef olan hayvanların leşleri toplayıp, gömmek üzere çöplüğüne götürdü.
Hayvansever Hacer Çekiç, kendisinin de köpek beslediğini belirtip, "Can dostlara bu yapılan canilik. Nasıl olur da sokaklarda yaşayan bu zavallı hayvanları katledebilirler? Zehirli tavuk kemiklerini bir torba içinde bulduk. Yetkililerden, bu hayvanları katleden kişi veya kişileri bir an önce bulunup, hakettikleri cezayı vermelerini istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.