TSK Kandil'i havadan vurdu: 16 hedef imha edildi

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları, Irak'ın Kuzey'inde terör örgütüne ait 16 ayrı hedefi vurdu. Sinath ve Haftanin yakınlarındaki hedefler içinde barınak ve mevziler imha edildi.

13 Şubat 2018 Salı 21:22
TSK Kandil'i havadan vurdu: 16 hedef imha edildi






TSK Kandil'i havadan vurdu: 16 hedef imha edildi

Kuzey Irak'tan Türkiye'ye sızma hazırlığı yapan terör örgütü üyeleri havadan vuruldu. TSK 16 terörist hedefin vurulduğunu duyurdu.

TSK,  Kuzey Irak'ta saldırı hazırlığındaki terör örgütü mensuplarına hava harekatı düzenledi.

"Irak kuzeyi Sinath-Haftanin'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenlenmiştir" ifadesini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan son dakika açıklamada, "Teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 16 hedef imha edilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"Irak kuzeyi Sinath-Haftanin bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 13 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen hava harekatı neticesinde, teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzi olarak kullanılan 16 hedef imha edilmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.