Yük Trenin Altında Can Verdi

Burhan CEYHAN / İNCİRLİOVA (Aydın), ()- AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, yük treninin çarptığı 70 yaşındaki Şerif Çetinkaya yaşamını yitirdi. Trenin altında kalarak can veren kişinin ilk önce 75 yaşındaki Yaşar Keser olduğunun...

08 Ekim 2014 Çarşamba 20:30
Yük Trenin Altında Can Verdi






Burhan CEYHAN / İNCİRLİOVA (Aydın), ()- AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, yük treninin çarptığı 70 yaşındaki Şerif Çetinkaya yaşamını yitirdi. Trenin altında kalarak can veren kişinin ilk önce 75 yaşındaki Yaşar Keser olduğunun zannedilince olay yerine gelen oğulları gözyaşlarına boğuldu. Ancak, daha sonra ölen kişinin babaları değil başka biri olduğunu öğrenen Yılmaz ve Güven Keser kardeşler, eve gidip babalarına sarılarak buruk bir sevinç yaşadı.

Bugün saat 17.30 sıralarında, İzmir-Denizli seferini yapan yük treni, Gerenkova Mahallesi'nde rayların üzerinden karşıya geçmeye çalışan bir kişiye çarpıp, ölümüne neden oldu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin ilk önce aynı mahallede oturan 75 yaşında iki çocuk babası Yaşar Keser olduğu zannedildi.

ÖNCE AĞLADILAR SONRA SEVİNDİLER

Çevrekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Keser'in oto-tamircisi olan oğulları Yılmaz ve Güven Keser olay yerine gelen gözyaşlarına boğuldu. Babasının cesedini görmek için çırpınan Güven Keser, sinir krizi geçirip kendini yerden yere attı. Yarım saat kadar sonra gelen komşuları Keser kardeşlere babalarının evde uyuduğunu, ölen kişinin başkası olduğunu söyledi. Bunun üzerine şaşıran iki kardeş koşarak gittikleri evlerinde babalarına sarılıp, burukta olsa sevinç gözyaşı döktü.

Ölen kişinin ise çevredeki tanıyan kişilerden 70 yaşındaki 7 çocuk babası Şerif Çetinkaya olduğu belirlendi. Acı haberi öğrenip gelen Çetinkaya'nın kızı Şenay Çetinkaya Erdem, eşi Erdal Erdem'e sarılarak, ağladı. Çetinkaya'nın hat boyundaki bahçesinden topladığı sebzeleri evine götürmek için raylardan karşıya geçerken trenin altında kaldığı belirlendi. Çetinkaya'nın cesedi savcının olay yedrindeki incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma trenin makinistinin ifadesine başvururken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.