GAMALI HAÇLI HAVUZ, POLİS HELİKOPTERİNE YAKALANDI

Ahmet İNCEL / () - Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde rehine operasyonu dolasıyla alçak uçuş polis helikopterinin gözetleme kameralarına zemininde ev Nazi sembolü gamalı haç çizilmiş havuzu olan bir villa takıldı. Pomerode adlı küçük...

06 Aralık 2014 Cumartesi 16:14
GAMALI HAÇLI HAVUZ, POLİS HELİKOPTERİNE  YAKALANDI






Ahmet İNCEL / () - Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde rehine operasyonu dolasıyla alçak uçuş polis helikopterinin gözetleme kameralarına zemininde ev Nazi sembolü gamalı haç çizilmiş havuzu olan bir villa takıldı. Pomerode adlı küçük bir kentte bulunan villanın sahibinin bir tarih öğretmeni olduğu ortaya çıktı. 13 yıl önce yapılmış gamalı hacın özel mülkiyet içerisinde ve dışarıdan görülemeyecek şekilde yapılmış olması nedeni ile öğretmen ceza almayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.