Göçmenlerin parasına puluna yasayla el koyacaklar

Demokrasi, insan hakları kavramlarını kimseye kaptırmayan, terör örgütlerinin en büyük destekçsi Danimarka, ülkeye gelen müslüman mültecilerin üzerindeki takı, para, altın ve ziynet eşyalarıyla cep telefonlarına el koyacak yasayı çıkardı.

12 Aralık 2015 Cumartesi 02:57
Göçmenlerin parasına puluna yasayla el koyacaklar






Göçmenlerin parasına puluna yasayla el koyacaklar

Göçmenlerle mücadele konusunda sert adımlar atan batılı ülkeler ipin ucunu kaçırdı. Suriyeli mültecilerin ülkesine gelmesini istemeyen Danimarka hükümeti gelen göçmenlerin beraberinde getirdiği para, altın ve cep telefonlarına al koyacak yasayı meclisten geçirdi. Skandal yasa ile mültecilerin üzerinde para pul ne varsa polis el koyacak. Batılı üklelerin mülteci krizini gerekçe göstererek ırkçı ayrımları körüklediğine işaret eden insan hakları kuruluşları Danimarka'nın bu uygulamasının yasa kapsamına alınmış en büyük ayrımcılık olduğuna dikkat çekiyor.

GÖÇMENLERE HAÇLI ZULMÜ

Danimarka'da, ülkeye gelen göçmenlerin ziynet eşyasına el konarak masrafları karşılanmasını öngören kanun çıkarıldığı belirtildi.
Danimarka göçmenlerin ziynet eşyasına el koyacak
Danimarka'da, ülkeye gelen göçmenlerin ziynet eşyasına el konarak masrafları karşılanmasını öngören kanun çıkarıldığı belirtildi
Son Güncelleme: 12.12.2015 03:05
Anahtar Kelimeler:
Mülteci Krizi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.