Balıkesir geceyi ayakta geçirdi, Binlerce kişi terörü lanetledi

Dağlıca Askeri Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Balıkesirli Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün cenaze töreni teşhis nedeniyle ertelenince, Balıkesirliler geceyi ayakta geçirdi

09 Eylül 2015 Çarşamba 03:46
Balıkesir geceyi ayakta geçirdi, Binlerce kişi terörü lanetledi






Balıkesir geceyi ayakta geçirdi, Binlerce kişi terörü lanetledi

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Balıkesirli Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün cenaze töreni teşhis nedeniyle ertelenince, Balıkesirliler şehit ailesini yalnız bırakmadı. Binlerce kişi Deniz Gökçün'ün Adnan Menderes Mahallesi Deniz Sitesi'ndeki baba evinin önünde buluşarak, "Şehidim hakkını helal et bize" sloganını attı.

PKK terör örgütü tarafından Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde şehit edilen Deniz Gökçün'ün teşhisi için Ankara Gülhane Tıp Akademisi'nde DNA testi nedeniyle cenaze töreni ertelendi. Balıkesirliler ise şehit ailesini yalnız bırakmadı. Dün (Salı) saat 21.00 sıralarında Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanan binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti. Balkesir Büyükşehir Belediyesi önüne yürüyen grup, burada İstiklal Marşı'nı okudu. Daha sonra şehidin Adnan Menderes Mahallesi'ndeki evinin önüne yürüyen grup, şehitler için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı'nı okudu. "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Balkesir uyuma şehidine sahip çık", "Ne mutlu Türküm diyene", "Askere uzanan eller kırılsın", Şehidim hakkını helal et bize" sloganlarını atan grup olaysız şekilde dağıldı.

Balıkesir Son dakika, Balıkesir Haberleri, Balıkesir Şehit

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.