Kickboks Milli Takımı Avrupa şampiyonası'na Elmadağ'da hazırlanıyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 18:59
Kickboks Milli Takımı Avrupa şampiyonası'na Elmadağ'da hazırlanıyor






ANKARA (CİHAN)- Kickboks Milli Takımı, 28 Ekim'de Ankara'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor.

34 ülkeden yaklaşık 800 sporcunun katılacağı şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek olan yurdun değişik yerlerinden gelen 62 kickboksçu Elmadağ'da antrenmanlarına devam edecek. Avrupa ve dünya şampiyonalarında birçok dereceleri bulunan sporcular şampiyonaya sıkı şekilde hazırlanıyor.

Girişlerin ücretsiz olacağı Arena Stadı'ndaki karşılaşmalara tüm spor severleri davet eden sporcular kendilerinin yalnız bırakılmamasını ve tezahüratlarla desteklenmelerini istedi. Şampiyonaya hazırlanan Ünal-Hülya Alkayış çifti ise ilginç hikayeleri ile dikkat çekiyor.

Ünal Alkayış kendisi gibi kickboksçu eşi Hülya ile ringde karşılaşıyor. Hülya ile tanıştıktan bir süre sonra da evlenme teklif eden Alkayış, eşinin olumlu cevap vermesi sonrasında da bir süre sonra evleniyor. Birkaç aylık evli olan Alkayış çifti, birlikte Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor. Alkayış çifti, karı koca birlikte Türkiye'ye bir şampiyonluk kazandırmak istediklerini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.