Lüks araç içindeki cinayetten yasak aşk çıktı

Kağıthane'de lüks araç içerisinde öldürülen Gökhan Arıcan'ın yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı.

27 Aralık 2015 Pazar 11:58
Lüks araç içindeki cinayetten yasak aşk çıktı






Lüks araç içindeki cinayetten yasak aşk çıktı


İstanbul Kağıthane’de önceki akşam 35 yaşındaki Gökhan Arıcan ensesinden vurularak öldürüldü.  Olay yerindeki ilk incelemenin ardından Gökhan Arıcan’ın, öldürüldüğü 06 plakalı makam aracının, CHP Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’ye kiralandığı tespit edildi. Gökhan Arıcan’ın elektronik çakar sistemleri üzerine bir şirkette yönetici olduğu ve Ataşehir Belediyesi ile anlaşmalı çalıştığı öğrenildi. İddiaya göre yeni kiralanan otomobili Gökhan Arıcan’a, Battal İlgezdi’inin şöförü olan Ali Turan, elektronik çakar sistemleri yapması için bıraktı. Ali Turan ifadesinde, “Gamze Hanım’ın Ankara’da kullanması için araç geldi. Belediyenin anlaşmalı olduğu Gökhan Bey’e aracı teslim ettim” dedi.

BELEDİYE KİRALADI

Seçimlerden önce hakkında ortaya atılan 15 rezidans daire iddasıyla adı gündeme gelen CHP’li milletvekilinin isminin bu kez de, belediye adına kiralanan lüks makam aracıyla gündeme gelmesi, skandalda ikinci perdeyi araladı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi CHP’li Gamze İlgezdi’nin Bağdat Caddesi’ndeki BUZ rezidansta, 15 adet rezidans dairelerine sahip olduğu ortaya çıkmıştı. Öte yandan cinayet soruşturan ekipler Gökhan Arıcan’ın yanında çalışan, Ercan P’yi gözaltına aldı. Ercan P.  ifadesinde, 5 aydır Gökhan Arıcan’ın eşi Özlem Arıcan’la telefonla görüştüğünü belirterek “Gökhan’la işlerle ilgili aramızda sıkıntı vardı. Bu sebeple tartışıyorduk. Gökhan’ın eşiyle ise aramızda 5 aydır duygusal yakınlaşma vardı” dedi.

ÖLDÜRÜP MESAJ ATTI

 Ercan P’nin cinayet sonrası Özlem Arıcan’a “Gökhan’ı öldürdüm, aramızdaki engeli kaldırdım” diye mesaj attığı ortaya çıktı. Özlem Arıcan ise “Bana karşı platonik aşkı vardı” derken, Ercan P.’nin adının telefonuna “Zeliş” olarak kaydetmesi dikkat çekti. (Star)
Son Güncelleme: 27.12.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.