Sabri: Hatalardan ders almasını biliyoruz

17 Temmuz 2011 Pazar 18:15
Sabri: Hatalardan ders almasını biliyoruz






Sabri: Hatalardan ders almasını biliyoruz
Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen yeni sezon forma tanıtımında ardından açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı futbolcu Sabri, hatalardan des almasını bildiklerini söyledi.

Sabri kötü bir sezondan çıktıklarını dile getirerek, ''Geçmişe takılıp kalmamak lazım. Hatalarımızdan ders almasını biliyoruz ve aldığımız dersler de var. Yeni sezonda bu hataları tekrarlamamak istiyoruz. İnşallah yeni sezonda her şey daha iyi olacak. Çok iyi bir arkadaşlık var, daha önce de vardı. Çoğu zaman bu polemik yapıldı. Böyle bir şey olmadı. Sadece sonuçlar kötü olduğu için kötü senaryolar yazıldı. Bu sene inşallah Galatasaray'ı hak ettiği yerlere taşırız.'' ifadelerini kullandı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını da değerlendiren Sabri, "Avusturya'da iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Almanya'da da bir üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Orada daha ciddi ve büyük kulüplerle maçlarımız var. O maçlarda, sezona ne kadar hazırız, ne kadar eksiğimiz var, görmek açısında güzel olacak. İnşallah Almanya kampını en iyi şekilde geçiririz. Maçlarımızı da iyi futbolla kazanırsak, sezona iyi başlarız.'' şeklinde konuştu.

Sabri, özel maçta Real Madrid'le karşılaşacaklarının ve Cristiano Ronaldo'ya karşı oynayacağının sorulması üzerine de "Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi futbolcularından biri. Daha önce de ona karşı oynadım. Portekiz maçında. Benim için isimler önemli değil. Eğer forma giyersem, elimden geleni yaparım. Neticede o da insan, robot değil.'' yanıtını verdi.

YEKTA: TAKIMDAN BEKLENTİLER BÜYÜK

Sarı-kırmızılıların geçen sezon kadrolarına kattığı yetenekli futbolcu Yekta Kurtuluş ise yeni sezon için takımdan beklentinin büyük olduğunu söyledi.

Yekta, kötü giden bir sezonun ardından herkesin beklentisinin büyük olduğunu kaydederek, "Biz de bunun farkındayız. Bunu karşılayabilecek bir kadroya sahibiz. Gelen takviyeler de o yönde. Bu sezon formanın hakkını vereceğiz inşallah.'' şeklinde konuştu.

Takıma yapılan takviyelerle forma şansının azaldığının hatırlatılması üzerine Yekta, "Rekabetin olması bize başarıyı getirecek. Görev verildiği taktirde de en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım.'' şeklinde konuştu.

Bu arada gündemdeki şike soruşturmasıyla ilgili de sorulan soruya yetenekli futbolcu, "Hukuksal süreç devam ediyor. Yorum yapmam doğu olmaz. Çoğunun temiz çıkacağından eminim.'' demekle yetindi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.