Tacizciyi linçten jandarma kurtardı, Eregli plajında sapık tacizci alarmı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde plajda çıkan bir genç kıza sözlü tacizde bulunan bir kişiyi linç edilmekten jandarma ekipleri kurtardı.

13 Temmuz 2014 Pazar 19:05
Tacizciyi linçten jandarma kurtardı, Eregli plajında sapık tacizci alarmı






Tacizciyi linçten jandarma kurtardı, Eregli plajında sapık tacizci alarmı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde plajda çıkan bir genç kıza sözlü tacizde bulunan bir kişiyi linç edilmekten jandarma ekipleri kurtardı. Ereğli, Göktepe Mahallesi Erdemir Plajı’nda Cansu K., kendisinden cep telefonu numarasını isteyen E.D. (24) ile tartışmaya başladı. Bu sırada kız kardeşinin tartıştığını gören erkek arkadaşı A.N.V. de olaya müdahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada Cansu K.’nın erkek arkadaşı A.N.V ile plajda bulunanlar E.D.’ye saldırdı. Aldığı yumruk darbesi ile yere yığılan E.D.’yi linç edilmekten son anda araya giren jandarma ekipleri kurtardı. Kavgada yaralanan E.D. olay yerine gelen 112 görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri Cansu K. ile erkek arkadaşı A.N.V. ifadesinin alınması için merkez karakoluna götürdü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.