Taksim Meydanı´nda pankartlı evlenme teklifi

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:54
Taksim Meydanı´nda pankartlı evlenme teklifi






İSTANBUL (CİHAN)- Özel bir tarih olması sebebiyle 12.12.2012 gününü evlenme teklifi için seçen 28 yaşındaki Ramazan Açucuoğlu, kız arkadaşına Taksim Meydanı´nda evlenme teklifi etti. Büyük bir pankart açan genç, `Evet´ yanıtını alınca meşale yakıp, konfeti patlattırdı.

Yaklaşık 10 yıldır görüştüğü kız arkadaşına evlenme teklifi etmek isteyen Ramazan Açucuoğlu (28), günler öncesinden bu özel gün için hazırlık yaptı. 12.12.12´nin özel bir tarih olması nedeniyle bugünü seçen Açucuoğlu, hayat arkadaşı olmasını istediği genç kız için dev bir pankart yaptırıp, üzerine `Tarih tekerrür etmeyecek. Ömrümün sahibi benimle evlenir misin?´ yazdırdı. Ailesi ve arkadaşlarıyla sürprizi hazırlayan genç, Taksim Meydanı Atatürk Anıtı önünde beklemeye başladı.

Tüm hazırlıkları tamamlayan Açucuoğlu, kız arkadaşı Filiz Canyurt´u (24) arayıp, Birileriyle kavga ettim, acil Taksim Meydanı´na gel. dedi. Çılgın genç daha sonra Canyurt'u beklemeye başladı, genç kızı görünce de hemen yanına koştu. Açucuoğlu elinden tuttuğu genç kızı anıtın önüne getirdi. Pankartı gören genç kız, büyük şaşkınlık içinde erkek arkadaşına sarıldı. Ardından da gencin arkadaşları konfeti patlatıp, meşale yaktı. Şaşkına dönen kız arkadaşının, önünde eğilen Ramazan Açucuoğlu, çıkardığı tek taş yüzüğü genç kıza uzatarak, `Tarih tekerrür etmeyecek. Ömrümün sahibi benimle evlenir misin?´ dedi. Genç kız ise `Evet´ diyerek teklifi kabul etti. Bu sırada Taksim Meydanı´nda bulunan Bingöllüler Derneği´ne bağlı bir grup da elindeki müzik aletleriyle mini bir konser verdi.

Kız arkadaşını çok sevdiğini belirten Açucuoğlu, Kendisini çok seviyorum. 10 yıldır beraberiz. Çocukluk aşkım. En sonunda evleneceğiz. Çok mutluyuz. dedi.

Filiz Canyurt ise, Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bana birileriyle kavga ettiğini söyleyip 'çabuk meydana gel' dedi. şeklinde konuştu.

Sürpriz evlenme teklifi için 5 bin lira harcadığı öğrenilen Ramazan Açucuoğlu, 5 ay sonra evleneceklerini söyledi.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.