Adana'da bir otomobilde örgüt cephaneliği bulundu

Adana polisinin düzenlediği operasyonda İstanbul'a giden bir otomobil içerisinde roket atarlar, zaman ayarlı roket rampaları ile 29 çift başlı roket mermisi bulundu.

05 Mart 2016 Cumartesi 15:32
Adana'da bir otomobilde örgüt cephaneliği bulundu






Adana'da bir otomobilde örgüt cephaneliği bulundu

Adana'da bir otomobilde yapılan aramada 3 roketatar, 29 roketatar mühimmatı ve 3 zaman ayarlı ateşleme rampası ele geçirilirken, olayla ilgili 2'si kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Merkez Sarıçam İlçesi İncirlik Mahallesi'nde uygulama yapan ekipler, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden İstanbul'a gittiği belirtilen 34 FP 6210 plakalı otomobili durdurdu. Şüphe üzerine otomobilde yapılan aramada 3 roketatar, 29 çift başlıklı roketatar mühimmatı, 3 zaman ayarlı ateşleme rampası ile bir nişanlama aparatı ele geçirildi.

Rus yapımı olduğu ileri sürülen silah ve mühimmatlarla ilgili otomobilde bulunan 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Polis, yaptığı ilk sorgulama sonucu bu kişilerle bağlantılı olduğu belirlenen 2 kişiyi de evlerine düzenlenen operasyonla yakaladı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen 5 şüpheli sorguya alındı.



Son Güncelleme: 05.03.2016 15:33
Anahtar Kelimeler:
Adanada Otomobilde Roket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.