Amerika’da aşka geldiler

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sevgilisi ile Amerika’da aşka geldiler.

24 Temmuz 2018 Salı 17:02
Amerika’da aşka geldiler






Amerika’da aşka geldiler

   Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sevgilisi ile Amerika’da aşka geldiler.Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve yine oyuncu sevgilisi Furkan Andıç Los Angeles'da tatilde! Sosyal medya hesabından paylaştığı romantik fotoğraflarla magazinin gündemine oturdu.

   İşte o aşk dolu fotoğraflar ve ikilinin Los Angeles macerasına dair kareler... Dilan Çiçek Deniz-Furkan Andıç çifti, Amerika’da aşka geldi. Tatile Amerika’nın çeşitli eyaletlerine giden çift çektirdikleri romantik fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

   İşte o fotoğraflar…Fotoğraflara takipçileri ‘çok yakışıyorsunuz, hiç ayrılmayın' yorumunda bulundu. İkili, geçen günlerde ‘Evlilik var mı?’ sorusuna “Her şey kısmet. İlişkimiz daha yeni. Birbirimizi tanıyoruz ve çok mutluyuz. Zamanı gelince ‘Evet' diyebiliriz” açıklamasını yapmıştı.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.