Beni Paralel Yapı Hristiyan yaptı yalanı

Tuğçe Kazaz'ın katıldrığı bir TV programının ekran görüntüsüne 'Beni paralel yapı hristiyan yaptı' yazan provakatörler ortalığı karıştırdı

07 Eylül 2014 Pazar 14:26
Beni Paralel Yapı Hristiyan yaptı yalanı






Beni Paralel Yapı Hristiyan yaptı yalanı

Hükümet cemaat kavgasına adı karıştırılan ünlüler arasına magazin dünyasından isimler de katıldı. Sosyal medyanın provakatörleri bu kez kendine kurban olarak Ünlü manken Tuğçe Kazaz'ı seçti. Tuğçe Kazaz'ın katıldığı TV programındaki ekran görüntüsüne photoshop la 'Beni paralal yapı hristiyan yaptı' yazarak paylaşalıması dün geceye damgasını vurdu.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' programına konuk olan ünlü manken Tuğçe Kazaz gündeme dair pek çok konu hakkında konuştu. Kazaz açıklamalarıyla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.
 
'BENİ PARALEL YAPI HRİSTİYAN YAPTI' YALANI
 
Kazaz'ın "Beni Paralel Yapı Hristiyan yaptı" dediği iddia edildi. Ancak kısa süre içerisinde bunun yalan olduğu ve Photoshop kullanılarak Kazaz'ın açıklamalarının çarpıtıldığı ortaya çıktı.

 
Sosyal medyada her gördüğüne inanan bir kesim fotoğrafın gerçek olduğunu sanarak Tuğçe Kazaz için linç kampanyası başlattı.
Son Güncelleme: 07.09.2014 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.