Bu dizi sezona damgasını vuracak

Sezona damga vurmaya hazırlanan STAR ‘ın yeni dizisi Reaksiyon, 15 Eylül Pazartesi, saat 20.30’da izleyicisi ile buluşacak

10 Eylül 2014 Çarşamba 17:19
Bu dizi sezona damgasını vuracak






İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Reaksiyon’, heyecan dolu hikayesi ile Pazartesi ekranlarda olacak. 

Merakla beklenen dizi,bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.

İbrahim Çelikkol bordo bereli, Nehir Erdoğan ise savcı oluyor.

İbrahim Çelikkol’un dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandırdığı Reaksiyon’da, İsmail Demirci ise gözü pek bir polis memuru rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oğuz Yüzbaşı’nın görevi uğruna terketmek zorunda kaldığı eski sevgilisi Doktor Zeynep’i Selen Soyder canlandırırken, kendisine umutsuz bir aşk besleyen Savcı Duygu rolünde ise Nehir Erdoğan rol alıyor. 
 
Yapımını Reaksiyon Film’in üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı Reaksiyon’un yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturuyor. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor.



Son Güncelleme: 10.09.2014 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.