Caner Erkin, mal paylaşımı davasını kazandı

Caner Erkin ve Asena Atalay arasında süren mal paylaşımı davası Caner Erkin lehine sonuçlandı.

12 Nisan 2018 Perşembe 12:09
Caner Erkin, mal paylaşımı davasını kazandı






Caner Erkin, mal paylaşımı davasını kazandı

   Caner Erkin ve Asena Atalay arasında süren mal paylaşımı davası Caner Erkin lehine sonuçlandı. Boşandığı eşi Caner Erkin'in servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'e açtığı reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.

   HT Magazin'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; eski eşi Caner Erkin'in boşanma protokolünde kendisini kandırdığını ileri sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.Atalay'ın boşanma protokolünde olmayan bir otomobil ve Beykoz'daki ' Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesini, hakkın kötüye kullanılması olarak değerlendiren mahkeme, "Hakkın kötüye kullanılmasını hukuk korumaz" dedi.Mahkeme, Atalay'ın davasını esastan reddetti. Ayrıca Erkin'in, Şişli ve Balıkesir'deki 9 gayrimenkulü ile 2 Mercedes, 1 Porsche marka otomobilinin üzerindeki satılamaz tedbirini de kaldırdı.

Son Güncelleme: 12.04.2018 11:32
Anahtar Kelimeler:
Caner ErkinAsena Atalay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.