Cinsiyet değiştirdi, futbolcu sevgilisi ile aşk yaşıyor

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci cinsiyet değiştirdikten sonra futbolcu sevgilisi ile dolu dizgin aşk yaşıyor.

29 Kasım 2017 Çarşamba 09:30
Cinsiyet değiştirdi, futbolcu sevgilisi ile aşk yaşıyor






Cinsiyet değiştirdi, futbolcu sevgilisi ile aşk yaşıyor

  Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci cinsiyet değiştirdikten sonra futbolcu sevgilisi ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Annesinden aldığı harçlıklarla erkekken ameliyatla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, bir dönem çok konuşulmuştu. Ciğerci, şimdi de aşk hayatıyla gündeme bomba gibi düştü.   Diyarbekirspor'da top koşturan 21 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra'nın, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflardan ortaya çıktı.

   Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme operasyonu yaşamadan önce adı Okan'dı. DJ'lik yapan Ciğerci'nin babası da ünlü bir hazır giyim markasının sahibi. Sosyal medyada 750 bin takipçisi bulunan Selin, daha önce "futbolcu sevgilim oldu" diye açıklama yapmıştı.

Haberler

 İşte Selin Ciğerci ve sevgilisi:

Son Güncelleme: 29.11.2017 06:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.