Evleniyorlar

  2002 Dünya Güzeli Azra Akın da evliler kervanına katılmaya hazırlanıyor.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 14:14
Evleniyorlar






Evleniyorlar
   2002 Dünya Güzeli Azra Akın da evliler kervanına katılmaya hazırlanıyor. Azra Akın, 2013 mayıs ayından beri beraber olduğu Atakan Koru'yla nikah masasına oturacak.
   Geçen hafta sonu sevgilisiyle samimi pozlar veren ve mutluluğu gözlerinden okunan Azra Akın, “Kısmetse evlilik planı yapıyoruz, çok mutluyuz” demişti.Dün yeni evleri için  perde alışverişinde görüntülenen Akın, “Bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz” diyerek, tarih verdi. Hollanda doğumlu olan Azra Akın, düğünü Türkiye’de yapacaklarını vurguladı.
   Ünlü mankenin müstakbel eşiyle Türk örf ve adetlerine uygun telli duvaklı köy düğünü yapmak istediği ortaya çıktı. Ağustos ayında kıyılacak olan nikah damat Atakan Koru’nun memleketi Edirne Keşan’da yapılacak. Akın, daha önce sevgilisinin ailesinin yaşadığı Keşan’da kalmış ve müstakbel kayınpederi ve ailesiyle Yenimuhacir beldesinde bir restoranda görüntülenmişti.
Anahtar Kelimeler:
EvleniyorAzra Akın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.